Dækservice og lidt andre ting på p0ogrammet

Jeg har netop købt mig et Anders And-blad, som jeg vil læse, imens bilen er til dækservice, og det glæder jeg mig til er overstået, for så skal jeg hjem til Grindsted og have noget af lillemors sovs, som jeg jo så godt kan lide. Det laver hun rigtig tit, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at spise det, for det er jo så fedt, at jeg slet ikke kan beskrive det overfor jer, men sådan er der jo så meget.

Ellers har jeg det bare for fedt hele tiden, og jeg har lige fået mig en ny lejlighed sammen med konen, som vi rigtig hygger i, og er der noget, som er federe end det? Det kan jeg slet ikke forestille mig, så det er jo bare godt nok, som vi siger. Og jeg  elsker mit liv, og jeg håber også at du elsker dit. Og så ses vi jo ellers bare igen herinde, når I klikker jer herind igen.