Denne VVS-installatør har lavet et godt stykke arbejde

Jeg har netop haft besøg af ham her, og han har virkelig bare lavet et godt stykke arbejde her i København. Det er helt sikkert, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg holder af, når folk laver noget godt, for der findes så meget sjusk ude i verden, og det er jo altså ikke lige det, som jeg er allermest vild med, kan jeg godt fortælle jer. Det er helt sikkert.

Tror jeg vil ud at løbe mig en tur nu her, for jeg trænger til noget motion og jeg trænger også til noget frisk luft, og så kan jeg jo slå to fluer med ét smæk. Det er noget, som jeg virkelig godt kan lide, og jeg ved, at jeg sparer en masse tid på den måde, og det betyder jo penge, for tid er, som de fleste ved, penge. Og nu vil jeg gå – for jeg skal afsted til Gentofte.