El-tjek skal ske snarest muligt

Jeg tror lige jeg vil ringe til nogle senere, som kan komme og foretage et el-tjek her i Kastrup, hvor jeg holder til, da det er sådan, at det er noget, som jeg tror er nødvendigt, da jeg har lidt tanker omkring, at de tidligere ejere måske har sløset lidt i det henseende. Og det er altså ikke noget, som jeg vil have noget med at gøre, da det vist nok er ulovligt, og jeg er en lovlydig borger, da jeg tror, at det er det, som jeg vil få mest ud af.

Nå, men ellers så går det simpelthen rigtig godt, skal jeg sige jer. Og det er jo noget, som er helt vildt fedt, og sådan er der jo så meget. Men altså, det er jo fint nok. Jeg vil gerne have en is, fordi det er varmt i dag i Kastrup, så jeg tror at jeg smutter lidt inden så længe. Hej – og så hav det rigtig, rigtig godt.