En tagrensning, en brugt cykel og en fødselsdag

Jeg har netop været ude at investere i en bruge cykel, for jeg skal til min nieces 15-års fødselsdag, og jeg ved at hun har ønsket sig sådan en gammel damecykel, og jeg fandt en, som var i virkelig god stand, og derfor valgte jeg, at investere i den. Det er jeg meget glad for, for jeg elsker at glæde de mennesker, som jeg holder af, og det er jo simpelthen bare alt for fantastisk.

Nå, men det er dog sådan, at jeg også har bestilt en tagrensning, og det regner jeg med kommer til at ske inden så længe, for jeg har lidt brug for, at der kommer nogle og gør det, for huset tager sig ikke så godt ud lige nu. Men derfor er det jo bare heldigt, at vi har aftalt, at de kommer allerede i næste uge. Ellers har jeg det rigtig godt, og det håber jeg også, at I har. Ses.