Små lån på minuttet er ikke så ringe endda

Det er sgu smart, det internet der. Det kan lade sig gøre, at lave en masse ting, som man ikke kunne før i tiden, og især efter at penge er blevet digitialiseret, så synes jeg virkelig at det rykker. Jeg har netop været inde for at tage små lån på minuttet, og jeg kan godt love jer for, at jeg glæder mig til, at de tikker ind på min konto. Jeg har nemlig gerne ville prøve det i lang tid. For jeg får løn i to periode; først på måneden og i midten af måneden. Og de første par penge, som jeg modtager, går til husleje, og resten går til alt muligt andet, men det skal jeg jo vente med. Så jeg bliver nogle gange nødt til at trække over på dankortet, så jeg kan få mad, men det ville banken ikke have mere, så nu er den her løsning den eneste, som jeg har tilbage.