Alarm, alarm!

Ja goddag!

Jeg har læst at julen skulle være højtid for indbrud i hjemmet, og derfor er jeg i fuld gang med at kigge mig rundt omkring efter en god alarm i Skive, for jeg har nemlig ikke tænkt mig, at der er nogen som helst, der skal have lov til at komme ind i mit hjem og tage mine ting, imens jeg fejrer juleaften. Det ville i hvert fald bare være totalt nederen at få indbrud.

Ved ikke helt om jeg holder jul derhjemme eller om det bliver hos de gamle endnu, men jeg har heller ikke tænkt mig at skrive det på nettet, for jeg har hørt, at hvis man har gjort det, så dækker forsikringen ikke, og det ville edderbankemig godt nok være nederen. Nå, men nok om det.

Jeg håber I alle sammen får en rigtig god dag, med masser af hygge og kærlighed. Husk at fortælle dem du elsker, at du elsker dem, for det vil de sætte pris på. Jeg glemmer det altid, og det er altså bare noget man helst ikke skal huske, med mindre man viser det hver dag. Nu vil jeg lige ringe til min mor og fortælle hende, at jeg elsker hende. Oh gud, det lyder egentlig lidt plat, men det passer altså. Vi ses.

God jul!