Derfor bør du overveje at lægge en lidt anderledes gave under juletræet denne jul

Det lyder måske nok en kende upassende eller spøjst, men sexlegetøj er faktisk en af de bedste julegaver du kan give din partner – og ikke mindst hinanden.

En delikat affære

Nu spørger du måske dig selv, hvorledes sexlegetøj på nogen måde kan være en anstændig julegave, og det er der nok ikke så meget at sige til. Du føler helt naturligt nok at din partner måske vil rynke på øjenbrynene, når den erotiske julegave pakkes op. Måske vil han eller hun føle sig stødt over, at du måske ikke syntes der præsteres godt nok i soveværelset. Det bør lige med det samme indrømmes, at det selvfølgelig er en delikat affære at give ens partner sexlegetøj i julegave. Du skal derfor være klar over, at sexlegetøj kun vil være en god idé hvis i har et rigtigt tæt forhold til hinanden. Når dette så er sagt, så er der dog et par rigtig gode grunde til at lægge lidt sexlegetøj under juletræet i år (skal ikke forstås bogstaveligt, idet man jo nødig ønsker ens børn skal få pinlig indsigt i jeres sexliv).

Voksen legetøj tilføjer lidt krydderi til soveværelset

Det er nærmest en grundlov, at rutinen på et eller andet tidspunkt vil tage over i jeres intime samliv. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeres sexliv nødvendigvis er kedeligt. Men i vil dog automatisk være i risikogruppen, hvis i aldrig vover at prøve noget anderledes på lagnerne. Derfor vil lidt sexlegetøj være en perfekt måde at bryde rutinen på, så hvorfor ikke give din partner en ordentlig overraskelse denne jul. Hvis du kender din partner rigtig godt, så er du sikkert også udmærket klar over hvilke knapper der skal trykkes på rent fantasimæssigt. Måske har din partner på et eller andet tidspunkt udtrykt ønske om at udleve en specifik BDSM fantasi. I så tilfælde ville en pisk eller en af de populære paddles måske ikke være den ringeste idé. Det vigtigste i denne forbindelse er, at du er opmærksom på hans erotiske fantasier, så du dernæst kan tilpasse dit gavevalg herefter.

Legetøj  kan være med til at forbedre intimiteten imellem jer

Selvom en udbredt fordom cirkulerer uhæmmet rundt blandt mange mennesker, der siger at sexlegetøj faktisk kan ødelæggen intimiteten i parforholdet, så er dette på alle måder lidt af en skipperskrøne. Selvom dette selvfølgelig godt kan forekomme, så er dette dog i langt de fleste tilfælde bestemt ikke tilfældet. Ved at give sexlegetøj i julegave, så signalerer du i stedet overfor din partner, at du ønsker at opfylde hans mest intime fantasier. Dette vil i langt de fleste tilfælde være tilstrækkeligt til at føre jer endnu tættere sammen, idet der ofte vil være tale om noget som du f.eks. aldrig har prøvet med en anden. Dette viser din partner at du stoler på ham eller hende, og dette kan kun have en positiv indflydelse på jeres (intime) samliv. Du kan f.eks. tage en hurtig tur på nettet for at se de mange pirrende muligheder med sexlegetøj, der for et beskedent beløb kan ende på gavebordet i år.

 

God jul!