Derfor burde du købe din næste bolig i Lyngby

Byen har det officielle navn Kongens Lyngby, og ligger knap 15 km. nord for København. Der er fundet tegn på at der faktisk har boet mennesker i området helt tilbage i stenalderen, men man ved at byen blev officielt grundlagt i vikingetiden. Byen der engang kun bestod af 21 gårde og 24 huse med og uden jord, er i dag vokset til at være en stationsby med hele 55.054 indbyggere.

På trods af sin ydmyge begyndelse, er Lyngby i dag en by med meget mere at byde på end man måske lige tror. Byen er et ideelt tilflytningssted for især familier med mindre børn eller måske studerende der synes boligerne i indre København er lidt for dyre.

 

Mange muligheder – ligegyldigt hvem du er

Lyngby er en af de byer der er den perfekte mellemting mellem larmende storby og derude hvor kragerne vender. Hvis du som nævnt ovenover er studerende der stadig gerne vil kunne tage til hovedstadens gågader uden at spilde halvdelen af dagen på transport, så er en by som Lyngby ideel. Hvis du har bil tager det kun 20 minutter at køre til København, og ellers har byen egen station. Du kan derfor næsten altid fange enten tog, S-tog eller bus.

Hvis det der med at pendle slet ikke er dig, så bare rolig. Du kan jo bare studere i Lyngby! Byen har nemlig både privatskoler, folkeskoler, et gymnasium og et teknisk universitet, der alle tilbyder et hav af forskellige uddannelser.

At have flere forskellige skoler at vælge imellem, er også et kæmpe plus for fornyeligt stiftede familier. Som forældre kan du være sikker på at dit barn ender på en skole, du er er tryg ved at sende ham/hende ud til.

 

Er dette dit første boligkøb? Ingen grund til bekymring

 

Det at købe egen bolig for første gang, er en stor og skræmmende forpligtelse. Du køber trodsalt den bolig der forhåbentlig bliver dit hjem mange år ud i fremtiden. Der er også rigtig mange dokumenter, og mange mindre detaljer man skal tage stilling til. Man kan endda risikere at støde på begreber man ikke engang fuldt ud forstår, og der findes mange gyserhistorier om mennesker der har tabt rigtig mange penge på det forkerte boligkøb.

Hvis du køber bolig i Lyngby, behøves du ikke bekymrer dig om dette. Der står nemlig erfarne og professionelle boligadvokater i Lyngby til rådighed.  De hjælper dig med at læse og forstå alt det der står med småt, og sikre dig at dit køb kommer til at foregå både gnidnings- og problemfrit. Står du i den modsatte situation og bøvler i stedet med salg af din bolig, så kan du også sagtens få hjælp fra en boligadvokat. De kan hjælpe med at finde den bedste salgsform og kan hjælpe dig med at finde frem til de bedst mulige tilbud. Næsten alle kan lide overraskelser, men meget få bryder sig om ubehagelige og dyre overraskelser i forbindelse med et forkert boligkøb. Så hvorfor ikke få den nødvendige støtte fra mennesker hvis job der er, at hjælpe alle slags mennesker gennem både køb og salg af bolig.