Har endelig fundet et billigt vandrerhjem

Ja, du hørte rigtig. Det er endelig lykkedes mig at finde et billigt vandrerhjem, hvor jeg kan overnatte. Det ligger i Roskilde, og det er jeg glad for, for det er et godt sted, hvis man endelig skal være på vandrerhjem. Det kan jeg godt skrive under på. Men nu vil jeg tage et bad, og så vil jeg køre op i byen for at kigge på noget tøj. Det kommer til at foregå i Frederikssund, for der bor jeg.

Jeg håber, at jeg finder et eller andet rigtig fint tøj, for jeg har virkelig brug for at føle, at jeg ser lidt godt ud, og det føler jeg ikke lige for tiden, og sådan er det nu engang, men mere er der ikke i det. Jeg er begyndt at følge sådan nogle profiler på Instagram med mode, og jeg tror, at jeg vil prøve at købe lidt udfra det. Det ville virkelig være godt.