Mange forskellige produkter på samme hjemmeside

Hvis du vil sælge en service eller nogle produkter online, kan det være du skal se på WooCommerce. WooCommerce er et værktøj du kan bruge til salg af produkter og services fra din helt egen WordPress hjemmeside. Det er en gratis WordPress tilføjelse med mulighed for at udvide med flere funktioner. WooCommerce er Udarbejdet af Automattic som er en stor virksomhed inden for den branche.

Hvad kan du gøre med WooCommerce?

WooCommerce sørger for at gøre det rentabelt og nemt at gå til. Det hjælper dig når du skal sælge dine produkter og services online. Der er stor variation i de produkter der sælges online. Ved hjælp af WooCommerce kan du både sælge fysiske eller digitale produkter. Du kan nemt administrere dit lager og forsendelser. Du kan også få sikre betalingsmetoder og klare skatteopgørelsen automatisk.  Du kan få det store overblik på denne måde. Sørg for at have 100% kontrol med dine data på denne måde. Der er også en tilgang via mobil eller tablet. Det giver mulighed for at skalerer din hjemmeside uden grænser. WooCommerce er et meget populært e-handelsværktøj til WordPress. Det bruges på rigtig mange hjemmesider og online butikker. De har et stærk udviklingsteam bag sig. Med det team sørger de for hele tiden at forbedre deres produkt. WooCommerce er et gratis open source-værktøj. Det gør at alle har mulighed for at downloade det, bruge det og modificere på det. Selvom WooCommerce kan bruges af personer som har meget erfaring med hjemmesideopbygning, så kan det også bruges af nybegyndere. Du kan selv oprette og drive din egen onlinebutik med dette værktøj. Du kan finde det på webshop wordpress woocommerce. Du behøver ikke kende til kodning for at komme i gang. Med WooCommerce kan du sælge alle former for produkter. Du kan have et ubegrænset antal af produkter og billeder på din hjemmeside. Det er muligt at kategorisere dine produkter og gøre så kunderne kan vælge størrelse og farve.

Sådan kommer du i gang med WordPress WooCommerce.

Det første du skal gøre, er at finde et domænenavne og Hosting. Hosting-stedet er en lagerplads til din hjemmeside.  Her opbevares al den data der lægges op på hjemmesiden. Domænenavnet er hjemmesideadressen. Du skal have en hjemmeside hvor det er muligt at anvende WordPress. Så kan du installere WordPress det er simpelt og hurtigt. Derefter skal du have WooCommerce Tilføjelsen. Du kan installere WooCommerce direkte fra WordPress.  Det er også nødvendigt med et WordPress tema som er kompatibelt med WooCommerce.