Øreringe af Marianna Dulong – Design i kvalitet

Hejsa alle sammen !

Jeg er lige kommet hjem fra en lang tur nede i byen med min familie hvor vi har handlet lidt ind til gaver osv for jeg har en datter der skal konfirmeres her til maj i sommeren og der skal vi have fundet en fin lille smykkegave til hende.

Jeg er lidt vild med Øreringe af Marianna Dulong som jeg bare synes har et pragtfuldt design som man ikke finder mange andre steder til den gode pris som de ligger på-

Jeg ved ikke om der er nogen af jer læsere som har børn der skal konfirmeres eller andet som skal fejres men så kan jeg da kraftigt anbefale jer at i kaster et blik på denne designers smykker i en fart inden at de bliver revet væk 🙂

Jeg er ikker på jeg ikke er den eneste som er faldet for øreringende så mon ikk de bliver populære!