Oplev professionel massage i Sønderjylland

Går du rundt med ondt i ryggen og føler dig som en, der er 20 år ældre, end du i virkeligheden er, så kan fysiurgisk massage lige være det, der giver dig det gode liv tilbage. Fysiurgisk massage kan løse op og behandle muskelinfiltrationer og myoser. Har du ligeledes fået ophobet mælkesyre i dine muskler, kan massage også være en hjælp til at komme dette problem til livs. Alt for mange mennesker går rundt med smerter og spændinger i kroppen. Problemerne kan for eksempel opstå, hvis du har for meget stillesiddende arbejde eller dyrker en meget krævende sport. Her kan massage både hjælpe, hvis du har spændinger i for eksempel ryggen, men det er faktisk også muligt at bruge massage til at forebygge, at din krop kommer ud af balance. Al den gode massage, der fjerner spændinger og løsner dine muskler, kan du få udført hos Massage by Friis.

Massage til baby og babys mor

Massage by Friis tilbyder alle former for massage, der er på markedet. En af de mest populære varer klinikken tilbyder er babymassage. Her får din lille guldklump hjælp med en massage, der stimulerer både sanserne og kredsløbet. Derudover kan massage hjælpe på for eksempel maveproblemer, øreproblemer, forkølelse og tilstoppede næser, samt lindre kolik. Efter en behandling hos Massage by Friis kan din baby få det meget bedre, hvilket kan nedbringe den megen gråd, der ellers kan komme fra sådan et lille væsen. Men du kan også få en tiltrængt behandling hos Massage by Friis, inden baby overhovedet kommer til verden. Flere og flere kommende mødre benytter deres barsel til at få graviditetsmassage. Her kan du få hjælp til at slippe af med smerter og ømhed og dermed få det overskud, der er brug for på hjemmefronten, når I skal planlægge den lille babys ankomst.

Mød et par professionelle hænder

Massage by Friis hjælper hver dag en lang række sønderjyder med at få deres krop tilbage i fin form. Fra klinikken i Dybbøl, hvor der engang blev kæmpet mod tyskerne, kæmpes der i dag for at komme spændinger og infiltrationer til livs. Klinikken er ejet af Lene Sønnichsen Friis, der er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og har drevet selvstændig klinik siden 1. januar 2018. Det betyder med andre ord, at du roligt kan lægge dig på briksen hos Massage by Friis, da du kun møder et par dygtige professionelle hænder, der både har den rette uddannelse og den praktiske erfaring fra hverdagen i klinikken.