Plankegulve, som er gode til gulvvarme

Jeg vil så gerne have sådan nogle plankegulve til gulvvarme, og det er simpelthen fordi, at jeg går og pønser lidt på at få renoveret huset, og det er noget, som jeg har haft planlagt i virkelig lang tid, så det ville da være rigtig fedt, hvis det kunne lade sig gøre. Men nu må vi se, der er alligevel lidt tid til at jeg har fået sparet sammen til sådan noget som det. Men jeg har et ret godt arbejde, så mon ikke, der godt kunne ryge lidt knaster den her vej, hvis det var på den måde, at det skete.

Men okay, det er på tide, at jeg løber mig en tur, for sådan noget kan jeg virkelig godt lide, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg elsker at løbe. Altså, det er selvfølgelig dejligt afstressende, når jeg er ude at løbe, men det er mere den følelse, som man får efterfølgende, som jeg stiler efter